Výrobky - 15. 11. 2020

Nevíte si rady s výběrem dárků? Buďte letos originální nejen o Vánocích

Jídlem se zavděčíte každému

Ano, je to tak. Jí přeci každý z nás. Jen musíte vybrat vhodný druh něčeho k snědku. Pokud máte vlastní zahradu a sklízíte ovoce, můžete věnovat domácí marmeládu či skleničku pečeného čaje. Obzvláště pokud člověk, kterého chcete obdarovat, bydlí v bytě. Nikdo nepohrdne domácím zavařeninám bez všech těch škodlivých látek. Pokud zahradu nemáte, nezoufejte. Můžete naplnit dárkový koš nebo pořídit třeba sklenici medu a k němu speciální náčiní na nabírání.

sladký_dárek

Dárek je to originální a málokdo nepoužívá doma med. Určitě můžete věnovat i domácí vaječný koňak či jinou lahev dobrého pití.

Osobní dárečky

Cílená reklama většinou funguje perfektně, takže pokud hledáte nějaký originální dárek, postupně na vás bude internet chrlit spoustu pěkných věcí. Samozřejmě čím originálnější, tím dražší. Ale nezoufejte. Možná znáte někoho, kdo má doma super tiskárnu, a dokáže vám nápis na hrneček udělat za pár korun. Možná je ve vašem okolí šikovná paní, která dokáže vyrobit nástěnnou dekoraci s nápisem přesně podle vašich představ. Nicméně pokud opravdu nikoho takového neznáte, nevadí. Můžete alespoň ušetřit na dopravě, když budete objednávat během dní, kdy bývá doprava zdarma, nebo toho objednáte více najednou. Velmi oblíbeným je měnící hrnek s vlastním potiskem , který udělá radost hned dvakrát. Překvapte své blízké.

Dárky s fotografiemi

Pokud máte děti, příbuzné můžete obdarovat různými foto dárky. Můžete nechat vyrobit přívěšek, polštářek, deku, hrneček či kalendář. Internetové obchody nabízí spoustu produktů pro radost.

foto_dárky

Obzvláště babičky si rády vystavují fotografie a co teprve předměty s fotkami nejbližších. Nemusíte chodit do kamenného obchodu s externím diskem, stačí nahrát fotografii do systému vybraného eshopu a přidat klidně i nějaký nápis. Dárek s fotkou bude velmi osobní a udělá ohromnou radost a v případě kalendáře najde i praktické využití. Tak se pusťte do tvoření a užívejte si upřímnou radost vašich blízkých při rozbalení dárečku.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Copyright 2024 | Theme By WPHobby. Proudly powered by WordPress